Coaching

This post is also available in: Engels

 

petra-burik

Coaching

Coaching kan veel verschillende dingen betekenen. Voor mij is het om vrouwen te helpen om obstakels in hun leven te overkomen zodat zij het leven krijgen zoals zij het graag willen hebben en wat voor hen bedoeld is.

Coaching is een dynamisch proces in twee richtingen. Daarbij wordt ook veel van de vrouw in mijn doelgroep gevraagd. De verandering die zij doormaakt, gaat niet altijd zonder slag of stoot. Het kan best af en toe lastig aanvoelen, maar kan nodig zijn om de groei te krijgen die zij nodig heeft en te komen bij het doel wat zij gesteld heeft.

Sommige jarenlange gewoontes inruilen voor iets dat beter voor je is kan best pittig zijn, en veel van iemand vergen. Daar staat tegenover dat als eenmaal dat proces van verandering in gang is gezet, zij een enorm voldaan gevoel ervaart en zo veel terug krijgt voor de inspanning. Zij zal een gezondere, succesvollere en gelukkigere mindset krijgen en het leven krachtiger, liefdevoller en trotser tegemoet treden.

Mijn coachstijl

Mijn coachstijl is pragmatisch en gericht op de uitkomst, en daarbij ook vertrouwd en begripvol.

Mijn missie is om je dicht bij jezelf te laten komen, en je innerlijke kracht te laten (her)ontdekken. Ik reik je de handvaten in een veilige omgeving voor de veranderingen die je graag wilt in je leven. Ik adviseer je niet maar begeleid je in deze periode in je leven, want ik denk dat ieder mens zelf alles in zich heeft om de veranderingen die zij wil door te voeren en het leven te krijgen wat hij of zij het liefste wil.

Er is geen “one size fits all” in coaching

Ieder lichaam en geest is anders. Daarom onderzoeken we samen wat jij nodig hebt en maken daar een plan op maat voor. Ik gids je naar het door jou gewenste eindresultaat. We zullen kijken naar wat jij echt wilt en belangrijk vindt in het leven, relatie, carrière, en je gezondheid. We onderzoeken nieuwe mogelijkheden, en verkennen die stap voor stap.

Op die manier zul je uiteindelijk je gezondheid en leven (weer) helemaal in eigen handen hebben.

Laat mij je helpen om dat mooie leven te creëren.