About me

Hi, ik ben Petra, welkom op mijn blog ‘Sparkling Today’.  Ik schrijf over gezondheid, voeding, reizen, familie, beauty en mode, maar ook over coaching en werk.

Ik heb Sparkling Today opgericht omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren, te amuseren en te informeren en je zult op dit blog van alles tegenkomen wat mij bezighoudt. Ook wil ik graag boeiende items die ik op internet tegenkom met je delen.

Ikzelf ben constant op zoek naar nieuwe uitdagingen en heb een passie voor mooie belevenissen in het leven. Ik  merk dat het inslaan van nieuwe wegen mij veel energie oplevert.

Geboren in Rotterdam, en op veel verschillende plekken verspreid over Nederland gewoond te hebben, woon ik sinds twee jaar in het zuiden van het land. Samen met mijn lieve echtgenoot Simo heb ik een samengesteld gezin met 6 kinderen en een kleindochter van 3 waar ik dol op ben. Een tweede kleinkind is op komst. Mijn werk voor een groot Amerikaans bedrijf is uitdagend en geeft veel voldoening, en kan soms wel eens hectisch zijn met veel deadlines.

Als ik niet aan het werk ben reis ik graag, vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met familie en vrienden, ga ik graag naar de sportschool en klus ik graag in mijn huis.

Wekelijks zal ik nieuwe blogs online zetten. Hopelijk lees je ze met veel plezier.

2 thoughts on “About me

  1. Hallo Petra

    Leuke blog!
    De recepten zien er heerlijk uit en ga ik zeker proberen.
    Ook de travel stukken met tips vind ik leuk.
    Ik ga je zeker volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *